Нели помогни - Новини: Ако изпаднеш в беда, ако болестта те връхлети внезапно, призови "Нели, помогни!"


Ако изпаднеш в беда, ако болестта те връхлети внезапно, призови "Нели, помогни!"


articles: i.jpg

Вече 29 години отдадени в помощ на страдащите, 21 години Нели е отдушник и лек за не едно страдание. Нестихващият поток от хора през всички тези години я следва навсякъде, където и да е. Живее на село в трудни условия, но това я прави силна и земна, защото там е сред цветята в своята райска лечебна градина, до реката, сред животните. Пътува всеки ден - и зиме и лете, в студ и пек, за да пристигне навреме и да посрещне всеки дошъл отблизо и далеч. С търпение изслушва всеки и му помага, лекува, съветва.
Тя е ЛЕЧИТЕЛ - лекува тялото и душата чрез пряк контакт, чрез снимки, телепатично, а в критични ситуации и по телефона.
Болестите, които лекува са безброй. И когато и се зададе въпроса: "Какво лекуваш?"- отговорът е един: "Не знам какво не мога да лекувам, защото има такива болести, които никога не съм чувала и не ги познавам, но се оказва, че и с тях успешно мога да се справям." Болестите, с които досега успешно се е справяла са: инфаркти, инсулти, парези след прекарани инсулти, дискови хернии, дископатии, ДЦП, пиелонефрити, камъни в бъбреците и жлъчки, увеличен черен дроб, хепатит, менингит, пневмония, емболия, всякакви гнойни възпаления, склеродермия, бучки в гърдите и мастопатия, доброкачествени туморни малформации, язви, лекува проблеми с щитовидна жлеза, високо кръвно налягане, изгаряния, разширени вени, алергии, акне и проблемна кожа, глаукома, катаракта, изкълчвания, бронхити, астма и много други.
Нели е и художник - рисува лечебни картини. Всяко стръкче от букетите билки от нейните картини лекува определени болести. Тя пресъздава с четка и празниците на народа си и тези картини са изпълнени с несъкрушимия дух, вяра и дълговечни традиции, които българите пазят.
За да бъде близо до хората и да им помага във всеки един момент и навсякъде е написала книга "Нели, помогни", в която е събрала мъдри житейски съвети, вълнуващи случаи, в които е излекувала различни заболявания, лечебни картини и рецепти за лечение.
Нели е и поет. Поезията й е дълбоко човешка и непринудена. Тя изразява своите мисли, мечти и чувства така естествено, че те грабват веднага и мисълта те отвежда в познати и непознати светове и на душата ти и става леко, разумът се прояснява и осъзнаваш цената и смисъла на простите земни радости.
Безчет са хората, на които Нели е помогнала и които са благодарни на чудото и до днес. Тя не спира да мисли как да помогне на повече хора да не остават парализирани, на повече майки да не гледат през сълзи децата си... Нели мечате да създаде дом на здравето. Там всеки страдащ, болен, гладен и преситен, когато и да почука на вратата, ще бъде посрещнат и нахранен. Там болните ще намират утеха и лек.

"Пътят, който Господ начертава на такива като мен е много стръмен и пълен с безброй бодли. Тръгнеш ли по него не бива да се плашиш нито от стръмнината, нито от премеждията. Вървиш ли го добре ще стигнеш вратичката на бъдното и Рая."
Време за зареждане: 0.03 секунди
4,727,431 уникални посещения